ÅRETS NEST SISTE UTSTILLING 13. -14. AUGUST KL. 11-16

Kommende helg er nest siste med utstillinger på Kallum Søndre, og denne helgen blir helt spesiell. Til tross for varierende vær denne sommeren, har besøkstallene overgått tidligere år, og håper å se mange besøkene også de to siste helgene i år.

Vi har vært så heldige å få selveste David Sandum til å stille ut sine bilder, og med seg har han 6 av sine elever. Det blir med andre ord en meget variert utstilling.
David Sandum viser bilder i gouache, akvatint etsning, intaglio etsning, akvatint og karborundum etsning og ole på lerret, mens hans elever spenner over alt fra malerier i akryl til karikaturtegninger med gråblyant.

DSC04302
Harald Krugerud, David Sandum, Anne K. Skovdahl,
Per Christensen, Melinda Kiss og Hanna Sikkeland
DSC04308 DSC04314

Om David Sandum

Anne Karine Skovdahl uttrykker sine følelser ved å male frihånd med akryl på lerret. Hun hadde sin debut utstilling på Kallum Søndre i 2015, og er nå tilbake som elev av Sandum, hvor hun har gått i lære siden høsten 2014.

Melinda Kiss er fra Moss og bor nå i Våler. Hun gikk tegning form og farge på Malakoff i 82/83, og har senere gått i lære hos Tor Sværd Sørensen, og går nå i lære hos Sandum.

Hanna Sikkeland er født og oppvokst i Moss, og begynte som elev hos Sandum høsten 2015. Maleriene hennes handler i stor grad om å bevege seg ut i noe ukjent og skummelt, men vanvittig morsomt.

Harald Krugerud er fra Trømborg ved Mysen, og har tegnet siden han var liten, og er den ferskeste av Sandums elever. Han tegner karikatur med gråblyant og maler akryl med symbolske uttrykk basert på egen livserfaring, hvor han blander alvor og humor.

Josstein Rossby har stilt ut på Kallum Søndre tidligere, og imponerer med sine malerier, ikke minst på sine fargekombinasjoner, siden han faktisk er fargeblind!

Per Christensen kjenner sikkert de fleste av oss fra tidligere, han er 4. generasjon «Mossianer», og har vært kunstanmelder i Moss Avis i 23 år! Han har vært elev hos Sandum siden 2007, og viser nå sine bilder på Kallum Søndre for tredje gang.

Comments

comments