ÅRETS SISTE UTSTILLINGSHELG 20. – 21. AUGUST KL. 11-16

SISTE ÅPNINGSHELG PÅ KALLUM SØNDRE.

Vertskapet på Kallum Søndre kan i år se tilbake på fantastisk godt besøk til tross for at værgudene ikke helt har spilt på lag. Det at vi fikk Rygge kommunes kulturpris 2016 har nok sterkt bidratt til at 3 – 400 personer allikevel har besøkt stedet hver eneste helg i sommer.
Noen kommer hver uke for å spise den hjemmelagde maten, sveler, eplesnaddrer eller rømmegrøt, mens andre bare nyter stillheten på gården og beskuer alle de flotte arbeidene som blir stilt ut i låven.
Da det skiftes utstilling hver uke, har hele 58 utstillere fått anledning til å vise sine arbeider. Denne siste helgen kan vi presentere hel 14 forskjellige utstillere i låven, som alle er fra moss eller har tilknytning til Moss. Her vil med andre ord mossingene finne mange kjente navn som stiller ut, bl.a. Britt Helle Brynilden, Vera Knutsen, Tom Arne Evensen, Elisabeth Solvoll, Anne Lise Kallum, Roar Kristiansen m.fl.
Her blir det mulig å se mange forskjellige uttrykk av malerier, fotografier, fotografikk, tekstilbilder, tekstilarbeider og tegninger.
Vi ønsker alle gamle og nye venner av Bryggerhuset og Kallum Søndre velkommen til denne siste helgen for i år!

Bilde 1

Bilde2

Bilde4

Bilde5 Bilde3

Comments

comments