NYE UTSTILLERE I HELGEN 30. – 31. JULI KL. 11.00-16.00

Nye utstillere på Kallum Søndre til helgen.

Etter 2 helger med utstilling av tegninger, smykker, skulpturer og hardingfeler, er det duket for 6 nye interessante utstillere med helt andre kunstarter.
Nå blir det fotografier, malerier, keramikk og porselen, smykker, tekstilbilder, skjerf og glasskunst.

Unn Langlie Andersen er fra Oslo, men har bodd i Moss de siste 7 årene. Hun har alltid vært glad i å fotografere natur. Hun finner mye inspirasjon i nærmiljøet, og har alltid med seg kamera for å fange nye motiver, sommer som vinter, på fjellet eller ved sjøen, både inn- og utland.

Joran Kristiansen Tveterås har en solid kunst utdannelse fra Statens Håndtveks- og kunstindustriskole, og fra Marseille og Amsterdam. Hun har tidligere stilt ut på bl.a. Solli Brug, Den Norske Opera, Galleri Norske Grafikere, Galleri Dronning Tyra og mange flere.

Britt Johansen Hauge har vært lærling hos den hollandske keramikeren Otto Mulders i 4 år, og har nå eget verksted på gården Vesttorp i Halden. Hun arbeider med steingods og porselen, og alle arbeidene er unike – dreiet og modellert for hånd. De aller fleste er humoristiske og små gledesspredere. Hun lager også sølvarbeider med enkle, rene linjer, pregede overflater og oxydering.

Marit Abrahamsen har stilt ut på Kallum Søndre hele 5 år tidligere, og hennes tekstilbilder er helt unike i sitt slag, likeledes hennes kolleksjon av kunstskjerf av lin, bomull, ull og silke. Hun bor og arbeider på Gjønnes gård i Rygge. Utdanningen har hun fra interiørdesign, samt utallige kurs og opphold i inn- og utland med mange internasjonalt kjente tekstilkunstnere. På denne utstillingen har hun brukt en kombinasjon av silketrykk og frihåndstegning med symaskin.

May Gunn Kristiansen er fra Andøya, men nå bosatt i Oslo. Hun har lært glasskunst hos Liv Heitmann og Waldemar Ellefsen, og gått smykkekurs hos David Andersen. Hennes glasskunst er helt spesiell, og omfatter alt fra små figurer til store fat.

Britt-Kristin Pedersen begynte å male i 2009, og har siden gått i lære hos Tor Sværd Sørensen, og kurs hos Anita Korneliussen og Karin Ernø. Hun har en både en surrealistisk og naturell måte å sette sammen farger på i sine bilder.

DSC01996

På bildet fra venstre: Unn Langlie Andersen, Joran Kristiansen Tveterås, Britt Johansen Hauge, Marit Abrahamsen og May Gunn Kristiansen. Britt-Kristin Pedersen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Comments

comments